Kasevan fanituotteet sekä niiden kauppapaikka sekä verkossa että keikkapaikoilla on bändin lähipiirin hoidossa. Me emme tee tätä työksemme, ja tämän vuoksi meillä ei ole puhelinasiakaspalvelua.

Toimitusaika: kauppamme palvelee toistaiseksi ennakkomaksulla. Tilauksesi postitetaan kun maksusuoritus näkyy tilillä. Postittelemme fanitilauksia noin kerran viikossa.

Tehtyäsi kaupasta tilauksen, voit maksaa sen tilisiirrolla tai Mobilepaylla:

Tilinumero:

Vastaanottaja:

Mobilepay:

Laita viestiin tilausnumerosi ja nimesi.

Kuluttajalla on aina 14 vuorokauden lakisääteinen kaupan peruutusoikeus, kun hän on tehnyt ostoksia etämyynnissä. Palautusohjeet:

  • Ilmoita palautuksesta 14vrk sisällä tilauksen vastaaottamisesta osoitteeseen kauppa@kaseva.fi. Ilmoitamme vastauksena palautusosoitteen tuotteille. Muistathan antaa meille maksun palautusta varten viestissä myös tilinumerosi.
  • Pakkaa tuotteet huolellisesti ja lähetä ne takaisin Postipakettina 14pv sisällä palautusohjeiden vastaanottamisesta. Ostaja vastaa palautuskuluista. Postin pikkupaketti on hinnaltaan 5,9e.
  • Kun palautus on saapunut, palautamme tuotteiden hinnan ilmoittamaasi tilinumeroon. Huomaathan, että postikuluja ei palauteta.

Kasevan fanikauppaa hoitaa yhtyeen lähipiiri. Tästä syystä meillä ei ole puhelinasiakaspalvelua. Voit laittaa viestiä tuotteista tai tilauksista osoitteeseen kauppa@kaseva.fi. Vastaamme kyselyihin ja postittelemme tilauksia noin kerran viikossa.